Over Marjolijn

Als communicatieadviseur help ik je om structuur én creativiteit aan te brengen in de marketing en communicatie van je bedrijf. Vreemde combinatie? Ik vind van niet!

Lijn in de communicatie van jouw bedrijf

Veel mensen zien als een berg op tegen zaken als ‘zichtbaar zijn’ en jezelf ‘presenteren en profileren’. Want hoe doe je dat en waar haal je de tijd vandaan? Heel begrijpelijk, maar ook een gemiste kans. Ik denk dat het zo ingewikkeld niet hoeft te zijn en help je daar graag bij. 

Na een studie Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Tilburg heb ik op verschillende marketingcommunicatie-afdelingen ervaring opgedaan. Ik weet hoe het is om met deadlines te werken, hoe je omgaat met het werken met vormgevers, webbouwers en videomakers én hoe je werkt aan doel(groep)gerichte communicatie. 

Planning en deadlines kun je met een gerust hart aan Marjolijn overlaten: niets ontgaat haar. Ook op de inhoud is ze scherp. Dat werkt fijn!

Linda van Hout, Stichting Sociom

Mijn aanpak

In gesprek
Laten we eerst eens kennismaken. Waar loop je tegenaan als het gaat om marketing en communicatie? Waar zie je tegenop? Welk project ligt er al even en wil jij eigenlijk nu wel aanpakken?
Even terug naar de basis
Een doel- en doelgroepgerichte aanpak van je marketing en communicatie kan alleen als je weet wat je doelstellingen zijn en wie je doelgroep is. Daarom neem ik je mee naar de basis. Ik hanteer hiervoor mijn eigen methode ‘Huize Uitgelijnd’ waarmee we op een efficiënte wijze structuur aanbrengen.
Wat heb je écht nodig?
Na het leggen van de basis weet je nóg beter wat nodig is om resultaat te behalen en welke projecten je aan moet pakken. Met het stellen van prioriteiten kom je verder. Want je hoeft echt niet alles te doen en ook niet alles in één keer. Dus we kiezen het project dat het meest gaat bijdragen aan de doelstelling(en) die je hebt en gaan aan de slag!
Op naar resultaat!
Vervolgens bepalen we samen de aanpak en bekijken we welke eventuele specialisten er nodig zijn. Ik heb een breed netwerk aan specialisten die ik graag aan je voorstel. Ik help je met het maken van een briefing voor bijvoorbeeld een webbouwer of vormgever. Samen krijgen we dat project af, met resultaat!

"Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn of lang te duren. Met een goede basis kun je snel aan de slag!"

Wat wij doen en denken, weet Marjolijn goed te vangen in woorden. Ze is klantgericht. Denkt met je mee én tegen waar het nodig is.

Chantal Kessels, Programmabureau Wetenschapsoriëntatie Nederland

Neem contact met mij op: