Structureel werken aan zichtbaarheid en die website nu eindelijk eens live? Samen zorgen we dat je dingen gedaan krijgt.

Creativiteit en structuur

Je hebt niemand die verantwoordelijk is voor marketing & communicatie. Je doet het ‘erbij’, met als gevolg dat je er als een berg tegenop ziet. Dat ene project of die structurele taken, voelen als een blok aan het been. Laat mij je helpen lijn aan te brengen in de marketing en communicatie van jouw bedrijf. Ik breng de creativiteit en structuur die ervoor zorgt dat je dingen gedaan krijgt in lijn met de boodschap en uitstraling van je bedrijf.

Projectondersteuning

Je hikt er al een tijdje tegenaan. Dat project wordt al een tijdje uitgesteld om allerlei redenen, maar het moet wel gebeuren. Eigenlijk kun je wel wat hulp gebruiken.

Ik help je van A tot Z met het project op basis van een doordacht plan van aanpak. Geef mij een deadline en ik ga het regelen. Met een breed netwerk aan professionals zoals vormgevers, webbouwers en online marketeers, vind ik de partijen die passen bij wat je nodig hebt. 

Als spin in het web breng ik jouw project tot een goed einde. Ik neem je mee in beslismomenten en adviseer je waar nodig. Zo krijg je jouw project af!

Ik help je bijvoorbeeld bij:

Je kunt op me rekenen bij:

Continue ondersteuning

Je bent druk met het bedienen van jouw klanten en hebt daardoor geen tijd om écht werk te maken van de presentatie en zichtbaarheid van je bedrijf. Toch voel je dat het belangrijk wordt hier meer aandacht aan te besteden. Ik help je structureel, zo heb je geen extra medewerker in dienst maar wel de ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt.

Mijn aanpak

Ik help je met strategisch en impactvol inzetten van marketing en communicatie. Samen bepalen we de juiste richting. De opzet en uitvoering pak ik voor je op. Ik help om de lijn die we samen hebben uitgezet, vast te houden. Positief kritisch, doelgericht en zonder poespas.

Marjolijn is een professioneel verlengstuk van ons communicatieteam. Na een korte briefing weet zij meteen haar rol te pakken, een project op zich te nemen en ons team te ontzorgen.

Linda van Hout, Stichting Sociom

Liever zelf aan de slag met een zetje van mij? Dat kan ook!

Neem contact met mij op: